#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, iPlay, bowling, biliard, darts  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Alege Meniul Zilei de la trickSHOT

Fiecare zi poate fi o provocare atunci cand vine ora pranzului la birou. La trickSHOT Mega Mall am creat pentru oaspetii “Business Lunch” la 28 de lei, o frenezie de legume si arome ascunse in cea mai delicioasa si sanatoasa varietate de preparate.

Ce contine meniul zilei?
– o supa crema sau o ciorba, la alegere
– un fel principal la alegere (preparate traditionale romanesti sau din bucataria internationala, pe baza de legume, porc, curcan, vita, pui sau peste)

Curios care este meniul zilei? Pentru ca fiecare zi din saptamana aduce preparate noi la meniul zilei si pentru ca una dintre valorile restaurantelor noastre este aceea de a incuraja creativitatea bucatarilor, te rugam sa ne contactezi la tel. 0756 030 211 zilnic, incepand cu ora 09:00 sau sa ne scrii pe Facebook/trickshotmegamall pentru a afla ce delicatese ti-am pregatit in ziua respectiva.

Iar daca ai una dintre acele zile in care vrei sa aduci weekend-ul mai aproape si sa te rasfeti cu o pizza, ti-am pregatit o alternativa la meniul zilei, un COMBO PIZZA + 1 BAUTURA RACORITOARE DIN GAMA COCA-COLA.

Meniul Zilei si oferta Combo 1 pizza + 1 bautura racoritoare sunt valabile de luni pana vineri, intre 12:00 si 16:00 in locatia trickSHOT Mega Mall si nu se cumuleaza.

 

 

Daca doresti sa realizezi o rezervare rapida in restaurantele trickSHOT, te invitam sa completezi formularul online de mai jos:

 
Post a Comment

REZERVĂ ACUM