#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

DELIVERY CU FLOTĂ PROPRIE​

(livrare la porție, între orele  12.00-21.00)

Meniul trickSHOT pe care îl cunoști, gătit în siguranță, livrat la porție, în sistem take-away sau safe delivery, cu
flota proprie, în termen de 30-60 de minute de la plasarea comenzii.

MENIUL ZILEI

(luni-vineri 12.00 – 16.00)

De luni până vineri, la ora prânzului, poți opta pentru Meniul Zilei (ciorbă + fel principal), la un preț special de 28 de lei. Lista de preparate este stabilită săptămânal și îți pune la dispoziție mai multe variante de preparate, gătite proaspăt, pentru a fi cât mai pe gustul tău.

CELE MAI POPULARE PRODUSE
POLITICĂ DE LIVRARE

ORAR COMENZI zilnic, între 12.00 și 20.00, pentru meniul complet (fără Meniul Zilei). Livrarea se face în 30-60 deminute, în funcție de distanță sau ora comenzii.

MENIUL ZILEI este valabil luni-vineri, între orele 12.00 – 16.00, în limita cantității disponibile a preparatelor.

ZONĂ DE LIVRARE

    • Mega Mall: Doamna Ghica, Obor, Piata Obor/ Ziduri Moși, Iancului, Vatra Luminoasă, Piața Muncii, Bd. Basarabia, Socului – Pantelimon, Morarilor, Baicului
    • Promenada:  Aviației, Șos. Nordului, Primăverii, Floreasca, Dorobanți, Tei, Ștefan cel Mare

TAXĂ DE TRANSPORTGRATUIT pentru comenzi de minimum 100 de lei. 7 lei pentru comenzi mai mici de 100 de lei.

COMANDĂ MINIMĂ: 35 de lei.

METODĂ DE PLATĂla livrare, prin numerar, card bancar, tichete de masă sau card de bonuri de masă Sodexo, UP! România, Edenred.

REZERVĂ ACUM