BowlingChiar dacă abia acum descoperi plăcerea jocului cu popice sau dacă ești deja un jucător cu experiență, noi îți oferim condițiile să revii de fiecare dată când ai chef să joci bowling.

Pentru echipamente am apelat la cei mai importanți producători din domeniu – Brunswick - și am importat din Statele Unite cele mai ridicate standarde internaționale.

Considerat unul dintre cele mai vechi jocuri din lume, bowling-ul este o alegere excelentă pentru a te distra alături de prieteni, colegi sau familie. Bowling-ul este, în primul rând, un sport al fair-play-ului, dominat de o atmosferă frumoasă şi spectaculoasă.

Tarife

Tarife bowling - TrickShot Promenada

Rezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonRezervari:      
0756 143 303


EmailReceptie: rezervari@trickshot.ro