#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

CARIERE

ADMINISTRATIV

Daca iti doresti sa evoluezi profesional alaturi de o echipa dinamica si in continua dezvoltare, asteptam aplicatia ta prin completarea formularului de mai jos.

Aplică acum!

Nume si prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

INCARCA CV      (limita 1 MB)

INCARCA POZA (limita 1 MB)

Alte mentiuni

Departament RESTAURANT

HostessCasierie-receptieBarman
Sous-ChefBucatarAjutor bucatarPizzar
OspatarAjutor ospatar (runner)Steward (vase)


Departament PRODUCTIE ALIMENTARA

MacelarManipulant marfaLucrator bucatarie


Departament ADMINISTRATIV

Dep. Administrativ


Datele dvs. personale ne sunt necesare pentru procesarea aplicatiei la job-ul dorit. Acestea vor fi pastrate timp de 3 luni incepand cu ziua completarii formularului si sterse definitiv ulterior. Trimiterea informatiilor din acest formular catre departamentul de Resurse Umane din cadrul companiei trickSHOT reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor furnizate mai sus. Daca doriti sa continuati cu procesul de aplicare la job, va invitam sa bifati casuta de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acest demers, va rugam sa nu bifati casuta de mai jos, intelegand faptul ca procesul de aplicatie nu va fi finalizat. Va multumim!

ACCEPT

REZERVĂ ACUM