#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Restaurante

Experimentează #FunDining în restaurantele trickSHOT!

Conceptul trickSHOT reunește în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și Arcade Games, restaurantele noastre din București fiind ideale pentru organizarea de evenimente corporate, aniversări, team building-uri, petreceri pentru copii sau competiții sportive.

Designul modern al restaurantelor trickSHOT are discrete accente retro și transmite un aer relaxant, îmbietor pentru orice moment al zilei – mic dejun, prânz sau cină. Amenajarea spațiului îți lasă privirea să călătorească lejer dintr-un colț în altul, din dreptul bucătăriei deschise până în zona destinată pasionaților de jocuri sportive, unde vedete sunt echipamentele de ultimă generație Brunswick și Qubica AMF.

Bucătărie internațională progresivă, cu un meniu variat, de la burgerul pregătit în stil trickSHOT, până la platouri cu fructe de mare, vită maturată și specialități cu arome exotice.

Evenimente

Ne adaptăm oricăror cerințe, indiferent că vorbim despre evenimente corporate, team-buildinguri, evenimente private, petreceri pentru copii sau aniversări. Variantele sunt nelimitate pentru orice ai în minte, așa că pune-ne la încercare!

BĂuturi

Pentru ca nimic nu este lăsat la voia întâmplării, gasești la trickSHOT o selecție de vinuri și un meniu de băuturi asezonate specialităților culinare.

JOCURI

Pentru că singura ta grijă este distracția, am adus la trickSHOT echipamente de ultimă generație pentru bowling, biliard, darts și iPlay, dar și cei mai buni specialiști în domeniu pentru „antrenament”, consultanță și organizarea evenimentelor corporate care au ca scop principal competițiile sportive.

a

Cafea

Amenajarea tematică este dezvoltată în ton cu un meniu extins de cafea și specialități pe bază de espresso.

Ingrediente

O bucătărie adevărată este cartea de vizită a oricărui bucătar. Maeștrii ingredientelor trickSHOT folosesc doar ingrediente controlate și atent selectate: ulei de măsline, vită Black Angus românească, pește de captură importat de noi din Grecia, pizza la cuptor de lemne, sare de Himalaya, ciocolată belgiană și nu numai.

EVENIMENTE

Ne plac provocările, astfel încât te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești!

Echipa noastră de organizare evenimente îți vine în ajutor cu tot pachetul de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei zile de naștere, a unei petreceri supriză sau chiar o ieșire cu colegii de birou ori cu familia în restaurantele trickSHOT din București: restaurant trickSHOT Mega Mall și restaurant trickSHOT Promenada.

Orice zonă din restaurantele noastre poate deveni set-up-ul perfect pentru evenimentul tău. În plus, îți putem pune la dispoziție instructori profesioniști și campioni naționali care să se alăture invitaților tăi pentru a organiza diverse campionate și întreceri sportive.

Și cum restaurantele noastre sunt complete, am pregătit și pentru copii și părinți rețetele perfecte ale petrecerilor pentru copii. Garantăm distracție maximă atât pentru cei mici, cât și pentru părinți în locații sigure, supervizate în permanență de către personalul nostru.

Rezervări

Te așteptăm în vizită! Alege locația și fă rapid o rezervare!


Conform legii, suntem obligați să vă reținem datele de contact, pentru a le pune la dispoziția autorităților, în cazul unui control epidemiologic.


Conform legii, suntem obligați să vă reținem datele de contact, pentru a le pune la dispoziția autorităților, în cazul unui control epidemiologic.

REZERVĂ ACUM