#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă.

CE ESTE CARNEA DE VITĂ MATURATĂ?

La trickSHOT, maturarea se efectuează in house, în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului, iar temperatura de păstrare fiind la 2ºC.

După ce tot procesul de maturare se încheie, începe etapa de pregătire a cărnii pentru steak. Pentru că vorbim despre o carne de foarte bună calitate, carne de vită Black Angus România, asezonarea necesară este formată doar din sare de Himalaya, carnea nu necesită alte ingrediente pentru a-i conferi savoare, deoarece ea este deja foarte aromată, iar prin gătire va deveni extrem de gustoasă.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să te lăsăm să testezi cut-ul preferat din meniul nostru şi să te rugăm să ne transmiți un feedback pe Facebook, Instagram sau TripAdvisor despre cum ți-a plăcut.

PORTERHOUSE

steak

vrăbioară și mușchi de vită cu os

T-BONE

steak

vrăbioară și mușchi de vită cu os

TOMAHAWK

bone in steak

antricot cu os

RIB EYE

bone in steak

antricot cu os

SHELL STRIP

steak

vrăbioară cu os

Maturarea presupune păstrarea cărnii timp îndelungat, câteva săptămâni sau chiar luni, în condiţii de temperatură, umiditate şi ventilaţie controlate. Maturarea începe la cca. 24 de ore după sacrificarea animalului.

Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale, deoarece la temperatura menționată, microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim. Importante sunt însă menținerea unei igiene stricte la manipulare şi depozitare şi a lanțului de frig până în momentul preparării cărnii.

IT'S
ALL
ABOUT
THE
FOOD

MUȘCHI DE VITĂ

proaspăt la grătar

NEW YORK

steak

REZERVĂ ACUM