Evenimente corporateȘtim să ne transformăm în destinația ideală pentru compania ta, fie că este momentul unei petreceri sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling, a meselor de biliard sau în fața țintelor de darts.

Alături de echipa de evenimente, putem să planificăm un program complet de dimineață până seara, inclusiv meniuri diferite în funcție de momentul zilei.

Locatia se preteaza oricarui tip de eveniment, suntem flexibili cand vine vorba de inglobarea set-up-ului dorit sau decorului specific evenimentelor cu tematica.

MeniuRezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonEvenimente:      
0755 056 558


EmailEvenimente: office@trickshot.ro