#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

EVENIMENTE LA TRICKSHOT

Restaurantele noastre se adaptează oricăror cerințe de eveniment, echipa noastră fiind pregătită să conceapă și să pregătească o gamă diversă de preparate în funcție de public și moment al zilei.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Modul de împărțire a spațiului ne permite să te așezăm în propriul tău restaurant sau club de bowling, biliard și Arcade Games, deoarece fiecare dintre zonele trickSHOT permite înglobarea set-up-ului de eveniment astfel incat tu și invitații să vă bucurați de tot confortul si toată atenția staff-ului nostru.

În plus, îți putem pune la dispoziție instructori profesioniști care se alătură invitaților pentru a organiza diverse campionate și întreceri sportive.

Echipa noastră este specializată și în organizarea petrecerilor pentru copii cărora le captăm atenția cu meniuri delicioase si numeroase activitați sportive.

EVENIMENTE CORPORATE

Știm să ne transformăm în destinația ideală pentru compania ta, fie că este momentul unei petreceri sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling, a meselor de biliard sau Arcade Games.

Alături de echipa de evenimente, putem să planificăm un program complet de dimineață până seara, inclusiv meniuri diferite în funcție de momentul zilei. Restaurantul se pretează oricărui tip de eveniment si suntem flexibili când vine vorba de înglobarea set-up-ului dorit sau decorului specific evenimentelor cu tematică.

PETRECERI PENTRU COPII

Organizăm SUPER petreceri tematice pentru copii, indiferent de vârstă, iar în funcție de preferințe le punem la dispoziție zona de entertainment (bowling, biliard, Arcade Games) unde cei mici se pot distra în voie și pot organiza competiții sportive cu ajutorul unui moderator care să-i antreneze și să le capteze atenția.

Pachetele pentru copii sunt alcătuite din meniuri cu adevărat gustoase, pornind de la delicioasa pizza, pentru care cei mici ar opta în fiecare zi, până la burgerii pregătiți special pentru petrecerile lor, iar pentru o doza de energie și gust au la dispoziție Vitamin Barul.

Lasă-i pe cei mici să zburde și să-și consume energia la trickSHOT!

REZERVĂRI

trickSHOT PROMENADA

trickSHOT MEGAMALL

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor. Te așteptăm în vizită!

    RestaurantBowlingBilliard

      RestaurantBowlingBilliard

      REZERVĂ ACUM