RestaurantÎncepând cu micul dejun și până la cină, restaurantul nostru acordă aceeași importanță meniului oferind rețete pentru toate gusturile.

Începem cu aperitive asortate cu zona de sport și continuăm cu preparate din ce în ce mai elaborate în funcție de sezon. Pentru prânz îți pregătim, de luni până vineri, un meniu interesant care să merite drumul de la birou la trickSHOT sau să definească mediul ideal pentru o întâlnire de afaceri, iar burgerii pregatiti de Chef Leon in stilul trickSHOT pot fi alegerea ta in orice moment al zilei.

În weekend, restaurantul se relaxează și face loc meselor de familie unde preparatele dedicate celor mici ocupă o poziție privilegiata.

Mai mult


CafeneaÎntâlnirile de afaceri sau discuțiile lungi de început de weekend se potrivesc perfect cu zona de cafenea pe care trickSHOT ți-a pregătit-o între zona de restaurant și zona de jocuri.

Mobilierul special și amenajarea tematică sunt o combinație pe care am dezvoltat-o special în ton cu un meniu extins de cafea și specialități pe bază de espresso, pe care le poti servi alaturi de un mic dejun complex.

Mai mult


TerasaDin primavară și până la sfârșitul toamnei, terasa noastră poate găzdui peste 200 de persoane îmtr-un peisaj exotic. Pentru zilele toride, am instalat un sistem performant de umidificare a aerului pe care l-am integrat discret în structura umbrelelor.

Pentru evenimente propunem diferite aranjamente și motive de distracție. La fel de bine ne potrivim și unei discuții de afaceri, oferindu-ți prilejul să evadezi la aer liber chiar dacă rămâi în centrul de birouri al zonei de nord.

Mai mult

MeniuRezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonRezervari:      
0756 143 301


EmailReceptie: rezervari@trickshot.ro