#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Haide la distracție după cursuri!

 

Ești elev sau student? După orele de școală, scoate-ți prietenii la distracție în oraș!

Haide cu gașca la trickSHOT și de luni până vineri, între 10:00 și 18:00 (cu rezervare în prealabil, sau direct în locație, în măsura disponibilității imediate) ai 50% REDUCERE la zona de jocuri (bowling și biliard).

 

Condiții pentru accesarea beneficiului:

  • Pentru a beneficia de ofertă, programează-te în prealabil la telefon sau cere informații despre disponibilitatea în locație. Sau, dacă ești o persoană spontană, poți să vii direct în locație și să îți încerci șansa. 🙂
  • Trebuie să ne ajuți să validăm calitatea ta de elev sau student prin carnetul de student/elev, CI
  • Este necesar să ai vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani
  • La receptie vei primi un acord GDPR de protecție și procesare a datelor cu caracter personal, iar colegele noastre drăguțe te vor ajuta să îl completezi și îți vor răspunde la orice întrebare

 

Acum ești gata! Te așteptăm la trickSHOT Promenada sau  la trickSHOT Mega Mall. Dacă vrei mai multe detalii despre cum ajungi la noi, te invităm să accesezi acest link.
Post a Comment

REZERVĂ ACUM