#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

CALCULEAZĂ. ȚINTEȘTE.

DĂ LOVITURA.

Vrem ca singura ta grijă să fie distracția! Fie că îți place să joci bowling, biliard sau darts, noi îți oferim ultimele noutăți în materie de echipamente și, atunci când îți dorești, antrenamente din partea celor mai buni specialiști din România.

BOWLING

Chiar dacă abia acum descoperi plăcerea jocului cu popice sau dacă ești deja un jucător cu experiență, noi îți oferim condițiile să revii de fiecare dată când ai chef să joci bowling. Am apelat la cei mai importanți producători din domeniu – Brunswick și QubicaAMF, pentru a importa din Statele Unite echipamente la cele mai ridicate standarde internaționale.

DARTS

Aruncatul săgeților la țintă primește toată atenția din partea noastră, de la calitatea aparatelor pe care le-am adus la trickSHOT până la amplasarea zonei de darts într-un spațiu delimitat discret de restul clubului. În jurul țintelor se naște atmosfera ideală pentru o competiție restrânsă între prieteni sau o petrecere de companie.

BILIARD

Zona de biliard are toate elementele apreciate de jucătorii specializați dar și de amatori, în aceeași măsură. Detaliile au fost atent studiate și alese în ton cu designul sălilor de peste ocean. Mesele noastre de biliard sunt Brunswick Gold Crown V, respectiv Brunswick Centurion, produse în Statele Unite, iar postavul este Iwan Simonis 860 Tournament Blue.

Arcade Games

Noutatea în materie de entertainment este secțiunea dedicată Arcade Games. Dacă tehnologia este pentru tine o oază de relaxare, caută zona această în restaurantele noastre și descoperă noi provocări.

LISTĂ PREȚURI JOCURI

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

REZERVĂ ACUM