#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, iPlay, bowling, biliard, darts  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Meniul Zilei

luni - vineri, 12:00 – 16:00

Dacă vrei să iei masa de prânz într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cu preparate de top și la un preț convenabil, Meniul Zilei la trickSHOT MegaMall este ceea ce cauți!

Meniul nostru variat, la 28 de lei, îți oferă posibilitatea de a te bucura de un prânz excelent, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Ce conține Meniul Zilei?

  • Ciorbă / Supă Cremă (la alegere)
  • Fel principal – Carne / Pește (la alegere)
  • Desert

Ți-e poftă de altceva?

Dacă se întâmplă ca preparatele zilei să nu fie pe gustul tău, poți opta pentru pizza (alegere din 3 sortimente)
sau trickSHOT Burger la preț redus – 22 de lei.

Pozele spun adevărul!

Mâncarea din Meniul Zilei chiar arată atât de bine! Bucătarii noștri mențin standarde înalte pentru ca experiența ta culinară să fie una plăcută din toate punctele de vedere, de fiecare dată.

Te-ai săturat de aceeași mâncare în fiecare zi?

Meniul Zilei vine cu preparate noi în fiecare zi, combinând și diversificând cele mai proaspete ingrediente. Vino și descoperă!

Te-ai gândit unde mănânci azi?

Poți alege să servești Meniul Zilei în interior sau afară pe terasa rooftop. Bucură-te de masă într-un decor relaxant, așa cum îți surâde.

Fă o plimbare până la Mega Mall!

Datorită amplasării convenabile, poți să profiți de un prânz excelent și în același timp să faci și o rundă de cumpărături în mall.

Rezervări

REZERVĂ ACUM