#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

T-bone Steak – vrăbioară și mușchi de vită cu os

162.00 lei

Din cauza poziționării osului în carcasă, nu putem standardiza greutatea bucății livrate. Astfel, la livrare, vei plăti exact greutatea primită, care poate varia cu pana la +/- 20% față de estimarea listată aici, pe site. Gramajul afișat este pentru produsul în stare crudă.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , ,
Descriere

Descriere

Preparatele sunt gătite și tranșate după o metodă artizanală în bucătăria noastră, în ziua livrării, păstrând cele mai exigente standarde de calitate și igienă. Maturarea cărnii reprezintă stadiul în care, datorită transformărilor din structura cărnii, aceasta îşi măreşte capacitatea de hidratare şi de reținere a apei şi îşi îmbunătățeşte caracteristicile senzoriale: frăgezime, suculență, aromă. Maturarea se efectuează în vitrine speciale de maturare, durata fiind între 14 şi 28 zile, aceasta începând cu aproximativ 24 de ore după sacrificarea animalului. Păstrarea cărnii în vederea maturării la 2ºC reprezintă cea mai bună cale prin care microorganismele sunt ținute sub control şi riscul dezvoltării acestora este minim. Livrarea se face în recipiente de unică folosință, respectând toate normele de igienă.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

GRAMAJ

600g

S-ar putea să-ți placă și…

REZERVĂ ACUM