#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Discount-de-ziua-ta
Discount de ziua ta

Organizează-ți ziua la trickSHOT și noi îți oferim cadou un discount de 20% aplicat direct pe nota de plată!

Discountul poate fi aplicat direct pe nota de plată de la restaurant/bar și jocuri, în următoarele condiții:

–              Pentru ZILELE ONOMASTICE, discountul este valabil DOAR în ziua în care oaspetele își sărbătorește ziua numelui (ex. Sf. Mihail si Gavriil, Sf. Maria, Sf. Ion, Sf. Andrei, etc), în baza unei copii a unui act de identitate (ex. copie CI pentru persoanele peste 14 ani, copie certificat de naștere pentru persoanele sub 14 ani) care să ateste faptul că oaspetele este sărbătorit în ziua respectivă.

–              Pentru ZILELE DE NAȘTERE, discountul este valabil DOAR în ziua aniversării oaspetelui, în baza unei copii a unui act de identitate (ex. copie CI pentru persoanele peste 14 ani, copie certificat de naștere pentru persoanele sub 14 ani) care să ateste faptul că oaspetele este născut în ziua respectivă.

REZERVĂ ACUM