RestaurantÎncepând cu micul dejun și până la cină, restaurantul nostru acordă aceeași importanță meniului oferind rețete pentru toate gusturile.

Începem cu aperitive asortate cu zona de sport și continuăm cu preparate din ce în ce mai elaborate în funcție de sezon. Pentru prânz îți pregătim, de luni până vineri, un meniu interesant care să merite drumul de la birou la trickSHOT sau să definească mediul ideal pentru o întâlnire de afaceri, iar burgerii pregatiti de Chef Leon in stilul trickSHOT pot fi alegerea ta in orice moment al zilei.

În weekend, restaurantul se relaxează și face loc meselor de familie unde preparatele dedicate celor mici ocupă o poziție privilegiata.

MeniuBucătărieBucătărie deschisă, grătar „adevărat” și cuptor cu lemne

Un chef adevărat trebuie să gătească într-o bucătărie adevărată. Așa că am adus la trickSHOT toate elementele care definesc un restaurant în adevăratul sens al cuvântului.

Primul indiciu care îți atrage privirea este bucătăria deschisă în care poți să privești cum iau naștere diferitele preparate. Ai ocazia să te apropii și să îți alegi bucata de carne pe care o vrei preparată pe grătarul cu cărbuni.

Dacă te gândești la Italia, atunci îți oferim spectacolul maestrului pizzar și vei înțelege imediat de ce blatul are exact gustul și textura tradițională italiană: cuptorul cu lemne! Pizza al forno este la noi o realitate și ne ajută să includem în meniu 20 de sortimente delicioase.

Chef LeonEchipa din bucătărie este coordonată de Chef Leon, un maestru al ingredientelor cu experiență de peste 15 ani în restaurante din România și din lume.

Conceptul aplicat la trickSHOT are în prim plan cele mai interesante rețete din Europa dar face trimiteri și spre mâncărurile de succes din jurul sălilor de jocuri americane.

Pentru clienții pretențioși, Chef Leon pregătește platouri cu fructe de mare și specialități cu arome exotice.

EvenimenteRestaurantul nostru se adaptează oricăror cerințe de eveniment, fiind pregătiți să concepem și să aranjăm o gamă diversă de preparate în funcție de public și moment al zilei. Echipa noastră este specializată și în organizarea petrecerilor de copii pentru care „punem în joc” toate plăcerile celor mici, de la personaje de poveste până la concursuri interactive și dans.

Corporate

Suntem destinația ideală pentru petrecerea companiei tale, fie că este un moment de sărbătoare sau un team-building.

Mai mult

Rezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonRezervari:      
0756 143 301


EmailReceptie: rezervari@trickshot.ro