#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

SERVIRE RAPIDĂ.

PREPARATE GĂTITE EXCEPȚIONAL.

Cristalizat în jurul calității fără compromisuri, conceptul aplicat la trickSHOT are în prim plan cele mai apetisante rețete din Europa, platouri de fructe de mare și preparate exotice, dar face trimiteri și spre mâncărurile de succes din jurul sălilor de jocuri americane.

Începând cu micul dejun și până la cină, restaurantul nostru acordă aceeași importanță meniului oferind rețete pentru toate gusturile.

Începem ziua cu un mic dejun pregătit după rețete proprii sau aperitive asortate cu zona de sport și continuăm cu preparate din ce în ce mai elaborate în funcție de sezon. Pentru prânz îți pregătim, de luni până vineri, un meniu interesant pentru care merită să parcurgi drumul de la birou până la restaurantele trickSHOT. Acesta poate defini lejer și mediul ideal pentru o întâlnire de afaceri. În weekend, restaurantul se relaxează și face loc meselor de familie, unde preparatele dedicate celor mici ocupă o poziție privilegiată.

Întâlnirile de afaceri sau discuțiile lungi de început de weekend se potrivesc perfect cu zona de cafenea pe care trickSHOT ți-a pregătit-o între zonele de restaurant și cele de jocuri.

Mobilierul cu accente retro și amenajarea tematică sunt o combinație pe care am dezvoltat-o special pentru a fi în ton cu un meniu extins de cafea si specialități pe bază de espresso care îți vor oferi doza de energie de care ai nevoie dimineața și gustul relaxării după masă.

Restaurantele trickSHOT sunt locul ideal de relaxare după o zi încărcată.

Pentru a savura un cocktail sau o băutură clasică, barmanii noștri profesioniști îți vor fi mereu la dispoziție cu o recomandare și rețeta potrivită gustului tău, asa că lasă-ți gândurile aici și bucură-te de aromele inconfundabile ale celor mai delicioase băuturi.
Suntem mereu în pas cu noutățile și ne place să fim primii care te surprind cu ceva diferit

Din primavară până la sfârșitul toamnei, terasele noastre de pe acoperișul celor două centre comerciale pot găzdui între 150 și 400 de persoane într-un peisaj exotic și relaxant.

Pentru a face față zilelor toride, am instalat un sistem performant de umidificare a aerului, pe care l-am integrat discret în ambient. Pentru evenimente propunem diferite aranjamente și motive de distracție, dar ne potrivim perfect și unei discuții de afaceri, oferindu-ți prilejul să evadezi la aer liber în orice moment al zilei, indiferent de scop.

Dacă pui accent pe echilibrul nutrițional, vei aprecia din plin Vitamin Barul amenajat pe terasă.

Rețetele noastre de smoothie-uri și fresh-uri naturale sunt foarte bine gândite și perfect dozate pentru ca tu să te bucuri de echilibrul perfect dintre gust, aport de nutrienți și boost de energie.

 

REȚETE DE NOTA 10

În fiecare sezon îți propunem preparate speciale și păstrăm preferatele tale!

PREPARATE GOURMET

Ingrediente de calitate și plating de 5 stele ca să se bucure și prietenii tăi pe Instagram!

VINURI SELECTE

Ținem legătura cu cei mai importanți furnizori de vinuri ca să îți putem oferi arome complementare mesei tale.

SERVIRE RAPIDĂ

Știm că timpul tău este prețios. Din acest motiv îți garantăm o comandă rapidă în orice moment al zilei.

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

REZERVĂ ACUM