#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

#safeDINING la trickSHOT

Punem mare preț pe siguranța echipei și oaspeților noștri.
Ne mândrim cu faptul că procedurile noastre de igienizare a personalului și a spațiului au fost extrem de stricte încă dinainte de apariția pandemiei generată de virusul SARS COV-2, dar au fost intensificate începând cu luna martie 2020, după cum urmează:

SPAȚIU

  • Am reconfigurat așezarea meselor și păstrăm distanța dintre scaune conform normelor impuse de autorități
  • Dezinfectăm mesele și scaunele din locații cu soluții speciale, adaptate noilor circumstanțe medicale
  • Meniul este disponibil online, în format electronic, pentru a evita contactul cu meniul fizic
  • Avem zone speciale unde am amplasat dispensere cu dezinfectant, cu acces nelimitat pentru oaspeți și membrii staff-ului
  • Am intensificat frecvența circuitului complet de igienizare și curățenie

PERSONAL

  • Toți angajații companiei sunt vaccinați împotriva virusului Sars Cov-2
  • Toți angajații operaționali poartă măști de unică folosință, pe care le schimbă de fiecare dată când este nevoie, dar nu mai rar de o oră
  • Toți angajații au acces nelimitat la gel dezinfectant și au obligația să se dezinfecteze înainte de orice interacțiune cu oaspeții sau livrarea preparatelor
  • Ca și înainte, uniformele staff-ului sunt curățate și igienizate după fiecare purtare și păstrate în deplină siguranță

PREPARARE ȘI SERVIRE

  • Dezinfectăm tacâmurile, vesela și vesela mare de bucătărie și bar cu substanțe biocide, în mașini de spălat profesionale, de ultimă generație, care au programe speciale de dezinfectare
  • Tacâmurile și vesela folosite sunt depozitate în zone special amenajate, care nu interacționează cu restul operațiunilor
  • Igienizarea spațiului de gătire și a echipamentelor se face după fiecare tură, cu produse biocide.
REZERVĂ ACUM