#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

trickSHOT Social Garden

It's all about the Fun

BOWLING

Chiar dacă abia acum descoperi plăcerea jocului cu popice sau dacă ești deja un jucător cu experiență, noi îți oferim condițiile să revii de fiecare dată când ai chef să joci bowling.

BILIARD

Zona de biliard are toate elementele apreciate de jucătorii specializați dar și de cei amatori. Mesele noastre de biliard sunt Brunswick Gold Crown V, respectiv Brunswick Centurion, produse în Statele Unite, cu postav Iwan Simonis 860 Tournament Blue.

IPLAY

Noutatea în materie de entertainment este secțiunea dedicată iPlay. Dacă tehnologia este pentru tine o oază de relaxare, caută zona această în restaurantele noastre și descoperă noi provocări.

Arcade Games

Peste 30 de tipuri de jocuri electro-mecanice, care testează dexteritatea celor mari și celor mici, asigurând distracție pe măsură. Sute de premii ce își așteaptă câștigătorul în fiecare zi.

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

Social Garden
Mega Mall
Social Garden
Promenada