#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

It’s all about the (Roof Top) Party

EVENIMENTE CORPORATE

Summer party, lansări de produs, petreceri cu angajații, conferințe – absolut toate capătă un farmec aparte pe o terasă la înălțime. Cu pachete full-service sau servicii personalizate, echipa noastră vă stă la dispoziție, pregătită să conceapă evenimentul potrivit pentru compania dumneavoastră.

EVENIMENTE PRIVATE

Vara este despre întâlniri cu prietenii, în aer liber, cu servicii și timp de calitate. trickSHOT Social Garden are set-up-ul potrivit și vibe-ul potrivit pentru petrecerea voastră. Vă așteaptăm să petreceți zile și seri memorabile cu muzică live, gin cart cu serviciu la masă, wine bar, stație de bere și cidru, cocktailuri ediție limitată live cooking sessions și un meniu de vară cu pește proaspăt, preparate urbane și ingrediente de calitate.

PETRECERI DE COPII

Aceleași SUPER petreceri tematice pentru copii, indiferent de varsta, toate în aer liber, pe terasa noastră la înălțime.  Pentru o experiență completă, le punem la dispoziție un meniu dedicat, cu ingrediente atent selectate și zona de entertainment indoor (bowling, biliard, darts) unde cei mici se pot distra în voie ți pot organiza competiții sportive cu ajutorul unui moderator care să-i antreneze și să le capteze atenția.

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

Social Garden
Mega Mall
Social Garden
Promenada