#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, bowling, biliard, arcade games  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Family Dinner @ trickSHOT Mega Mall

Mic dejun

Smoothie nutritiv sau meniu echilibrat și proaspăt. Orice ai alege, ziua ta va începe cu energia necesară.

a

Pauza de cafea

Nicio zi fără aroma proaspătă de cafea premium. Indiferent ca ai o întâlnire de afaceri sau una cu prietenii. Noi îți oferim o varietate pentru toate exigențele.

Prânz

Fie că alegi meniul nostru zilnic sau un preparat a la carte, ai garanția că sunt pregătite exclusiv din ingrediente atent selecționate.

Jocuri

Calculeaza. Tinteste. Da lovitura. La un final incarcat de zi sau de saptamana.

a

Cină

Sănătoasă, dar gustoasă. Familiară, dar specială. Vegetarian, pește proaspăt sau vită maturată. Pentru tine și cei dragi!

Evenimente

Posibilități nelimitate. Pentru evenimente corporate alături de colegi, traininguri sau ateliere de lucru, o masa restrânsă în familie sau o petrecere de copii.

Eat.Play.(and)Repeat.

trickSHOT Bowling/Restaurant, cel mai modern concept de restaurant din București, te așteaptă și în sectorul 2, în Mega Mall (etaj 2).

trickSHOT Mega Mall aduce aceeași vibrație a emoțiilor și a experiențelor unice, păstrând exigențele unui restaurant premium, cu preparate culinare internaționale reinterpretate, ingredientele controlate și atent selecționate, un meniu variat, gândit să satisfacă toate dietele și preferințele culinare. În plus, completează perfect atmosfera unei ieșiri reușite cu echipamente de ultimă generație pentru zona de entertainment, care dispune de 8 piste de bowling și 11 mese de biliard.

La trickSHOT Mega Mall îți oferim un spațiu primitor și generos, care este gazda ideală pentru mesele în familie, business lunch-uri, petreceri pentru copii sau evenimente corporate.

Cei 2.600 mp (2.000 mp în locatie si 600 mp pe terasă) sunt bine compartimentați și discret delimitați, permițând găzduirea a peste 400 de oaspeți în toate zonele locației: restaurant, zona de entertainment, terasă.

Timp pentru tine

Orice dorești, la trickSHOT Mega Mall se poate.

INGREDIENTE DE CALITATE

Nu facem niciun compromis când vine vorba de calitatea și prospețimea preparatelor noastre.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Tu stabilesti detaliile evenimentului, noi le punem în practică.

JOCURI

ZONĂ DE ENTERTAINMENT

Singura ta grijă trebuie să fie distracția!

PARCARE

Nu trebuie să mai împarți timpul dedicat relaxării căutând loc de parcare. La trickSHOT, ai posibilitatea să parchezi oricând în siguranță și fără stres!

MENIUL NOSTRU

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

REZERVĂ ACUM