#FunDining doar la trickSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, iPlay, bowling, biliard, darts  – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

0756 143 303 reservations.promenada@trickshot.ro
0756 030 211 reservations.megamall@trickshot.ro

Mic dejun

Smoothie nutritiv sau meniu echilibrat și proaspăt. Orice ai alege, ziua ta va începe cu energia necesară.

a

Pauza de cafea

Întâlniri de afaceri sau discuții lungi de weekend, se potrivesc perfect cu designul modern de la TWO. Meniu extins de cafea și specialități pe bază de espresso.

Prânz

Meniu zilnic de prânz sau preparate a la carte. Și fără grija parcării. Pentru a te regrupa și a-ți revizui ordinea de zi.

Jocuri

Calculeaza. Tinteste. Da lovitura. La un final incarcat de zi sau de saptamana.

a

Cină

Sănătoasă, dar gustoasă. Familiară, dar specială. Vegetarian, pește proaspăt sau vită maturată. Pentru tine și toți ai tăi.

Evenimente

Posibilități nelimitate. Pentru evenimente corporate alături de colegi, traininguri sau ateliere de lucru, o masa restrânsă în familie sau o petrecere de copii.

Eat.Play.(and)Repeat.

trickSHOT Bowling/Restaurant, cel mai modern concept de restaurant, vine acum aproape de casa ta, în Mega Mall, la nivelul 2.

TWO by trickSHOT păstrează calitatea consacrată a preparatelor culinare internaționale reinterpretate, ingredientele controlate și atent selectate, un meniu variat, gândit să satisfacă toate dietele și preferințele culinare și plusează cu ultima generație de echipamente pentru zona de entertainment, care dispune de 8 piste de bowling, 11 mese de biliard si 2 board-uri darts. Totul este asezonat cu măiestria Chef-ilor noștri și talentele alchimice ale barmanilor pentru savoarea inconfundabilă a preparatelor, respectiv băuturilor care poartă semnătura trickSHOT.

Fie că vorbim de un mic dejun echilibrat, un prânz bazat pe preparate din meniul à la Carte, recomandarea Chef-ului pentru meniul zilei sau o cină bine gătită, cu fiecare vizită vei regăsi la TWO by trickSHOT #FunDining și vibrația specifică trickSHOT.

Deschis în Mega Mall, TWO by trickSHOT este locul în care orice pretenție își găsește rezolvarea. Avem un spațiu primitor și generos, care este gazda ideală pentru mesele în familie, business lunch-uri, petreceri pentru copii sau evenimente corporate.

Cei 2.600 mp (2.000 mp în locatie si 600 mp pe terasă) sunt bine compartimentați și discret delimitați, permițând găzduirea a peste 400 de oaspeți în toate zonele locației: restaurant, zona de entertainment, terasă.

Separeul pentru evenimente este una dintre noutățile pe care restaurantul TWO by trickSHOT le aduce în conceptul trickSHOT și în peisajul organizării de evenimente într-un centru comercial, acesta fiind gândit special pentru a găzdui petreceri private, trainig-uri, workshop-uri, dar și ședințe de department out-of-the-office pentru companiile care vor sa încerce o experiență nouă.

Timp pentru tine

Dacă tu vrei, la TWO by trickSHOT se poate.

INGREDIENTE DE CALITATE

Nu facem niciun compromis când vine vorba de calitatea și prospețimea ingredientelor noastre.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Tu stabilesti detaliile evenimentului, noi le punem in practică.

JOCURI

ZONĂ DE ENTERTAINMENT

Singura ta grijă trebuie să fie distracția!

PARCARE

Bucură-te de toate momentele petrecute le trickSHOT știind că mașina ta e în siguranță câțiva pași de tine!

MENIUL NOSTRU

Dacă tu vrei, la TWO by trickSHOT se poate.

Rezervări

Te așteptăm în vizită!

REZERVĂ ACUM